PREGUNTES FREQÜENTS

Resolem tots els teus dubtes

Com processar la comanda

1Com puc fer una comanda?
Pots encarregar la teva carn a través de la web, Instagram (@lamusonaangus) i per telèfon o WhatsApp al número 647 829 860.
2Quins mètodes de pagament puc utilitzar?
Pots pagar amb targeta (Visa, Mastercard, American Express) en tots els canals de compra. En el cas del WhatsApp pots efectuar el pagament a través de Bizum.
3Teniu més productes dels que apareixen a la web?
A La Musona defensem una alimentació respectuosa amb tu, el planeta i els animals, per això apostem per una oferta de qualitat centrada en una producció sostenible.Això significa que, tot i que en un futur pot ser que ampliem l’oferta de productes, el que apareix a la web és tot el que oferim en aquests moments.
4Puc enviar productes de La Musona per regalar?
I tant! I segur que serà tot un encert. Només ens has d’indicar en quina adreça caldrà enviar la comanda.
5Puc modificar la meva comanda un cop feta?
En cas d'haver fet la comanda i voler-la modificar has d'enviar un missatge amb un màxim de 1 hora des de la mateixa al número 647 829 860 i fer-nos saber nom i cost.

Preparació i enviament

1Quin cost té l’enviament?
El cost d'enviament serà proporcionalment al cost de compra.
2Com es fa la preparació i enviament de la carn?
Tots els nostres col·laboradors són de proximitat i aposten per una alimentació natural, sostenible i respectuosa.L’escorxador, situat a Berga, es diu Pla del Ros, ens permet garantir un circuit curt i amb plena traçabilitat. D’allà, la carn es transporta de manera immediata a l’obrador El salt del colom, també situat al Berguedà. Un obrador petit i respectuós que treballa amb carn natural i ens permet demanar el producte a la carta, assegurant així una producció sostenible.
3Quant triga a arribar la comanda?
Les entregues són sempre els dijous i divendres. Així que dependrà del dia en el qual facis la comanda. De totes maneres, podem garantir enviaments en 24 h (exclosos dissabtes, diumenges i festius) sempre que ens ho demanis en el moment de fer la comanda. Aquests són els dies d’entrega segons el dia de comanda:Comandes fetes dilluns: Entrega el dijous. Comandes fetes dimarts: Entrega el dijous. Comandes fetes dimecres abans de les 12.00: Entregues el dijous. Comandes fetes dimecres després de les 12.00: Entregues el divendres. Comandes fetes dijous abans de les 12.00: Entregues el divendres. Comandes fetes dijous després de les 12.00: Entregues el dijous de la setmana següent. Per més informació consulta la pàgina de la Botiga.
4Com rebré la carn?
Tots els nostres productes són totalment naturals, no porten ni additius ni conservants per allargar la caducitat de la carn. Per això, és necessari optar per l'envasat al buit per tal de poder fer servir un mètode d'envasat natural i que no impliqui cap mena d'alteració de la carn.El format envasat al buit és perfecte perquè si no has de consumir tota la carn de seguida, puguis congelar-la directament.En aquests moments estem treballant en una opció més sostenible que alhora mantingui l’estat natural de la carn durant prou temps per evitar el malbaratament o alteració del seu gust i nutrients.
5A quines zones feu enviaments? Puc fer una comanda a les Illes Balears, les illes Canàries, Ceuta i Melilla?
Enviem comandes a tota la península.
6No he rebut la meva comanda, què haig de fer?
Ens sap molt greu que aquest sigui el cas. Ho resoldrem de seguida. Avisa’ns a través del xat de la web o per telèfon o WhatsApp al número 647 829 860.
7Com sé quin dia i hora rebré la comanda?
Rebràs la carn en la franja horària entre les XX del matí i les XX de la tarda. El dia d’entrega dependrà del dia i hora en la qual hagis fet la teva comanda. Aquests són els dies d’entrega segons el dia de comanda:Comandes fetes dilluns: Entrega el dijous. Comandes fetes dimarts: Entrega el dijous. Comandes fetes dimecres abans de les 12.00: Entregues el dijous. Comandes fetes dimecres després de les 12.00: Entregues el divendres. Comandes fetes dijous abans de les 12.00: Entregues el divendres. Comandes fetes dijous després de les 12.00: Entregues el dijous de la setmana següent.Per més informació consulta la pàgina de la Botiga.

Producte

1Quantes unitats hi ha en cada paquet?
Depèn del tipus de producte. T’ho detallem a continuació:Bistec: 1 kg aprox. Carn Picada: 500 gr aprox. Entrecot: Una peça entre 1 i 1,5 kg aprox Hamburgueses: Pots triar entre paquet de 2 hamburgueses de 120 g cadascuna; paquet de 2 hamburgueses de 200 g cadascuna; i paquet de 4 hamburgueses de 120 g cadascuna. Xurrasco: 1 kg aprox. Filet: 1 kg aprox. Ossos: 1 kg aprox. Osobuco: 1 kg aprox. Rostit: 1 kg aprox.
2Puc congelar la carn?
Sí.Si tens pensat congelar la carn, és important fer-ho com més aviat possible perquè com més fresca sigui la carn en el moment de congelació, millor conservarà les seves propietats.Et recomanem que quan congelis la carn hi posis la data de congelació. Anota en un paper o etiqueta la data en què congeles el paquet i podràs calcular en tot moment el temps que fa que la carn està congelada.

Si tens qualsevol altra pregunta, avisa’ns i et donem resposta