NOSALTRES

Acompanya’ns a tornar a les arrels amb una mirada renovada

Des de La Masia on hem viscut durant generacions, aspirem a ser un espai on repensar la cria, la distribució i el consum de carn per contribuir a la transició del sector carni cap a un model 100% sostenible.

Treballem per garantir una alimentació respectuosa amb tu, el benestar animal i el planeta.
Per recuperar el sabor de sempre amb noves maneres d’actuar.

ELS NOSTRES PUNTS FORTS

Què t'oferim?

Vedella 100%
Aberdeen Angus

Ramaderia extensiva
i agricultura regenerativa

Model sostenible

Benestar animal

Comerç de proximitat

Raça 100 % Aberdeen Angus

La raça Aberdeen Angus és una de les millors races del món. És una carn de vedella prèmium molt tendra, sucosa i saborosa gràcies al greix intravenós que conté, que és insaturat i, per tant, saludable.

Les nostres vaques i toros venen d’Escòcia. Van arribar a la família fa més d’una generació! Podem garantir la seva puresa i qualitat perquè La Musona prové del Grup Gepork, empresa familiar especialista en genètica animal.

Ramaderia extensiva i agricultura regenerativa

La ramaderia extensiva garanteix el benestar de les vaques, bous i vedells, la qualitat de la carn i la preservació del sòl, ja que viuen en el seu hàbitat natural. Tot i així, volem anar un pas més enllà i cuidar la terra com ens cuida ella a nosaltres.

Estem treballant en la implementació de l’agricultura regenerativa, un model innovador que promou un sòl amb una gran quantitat de vida i matèria orgànica, de manera que es pugui garantir la producció totalment sostenible i natural.

Model sostenible

Ens enfoquem en qualitat i no quantitat per garantir una petjada de carboni neutre.

Des de la implementació de la ramaderia extensiva, a la proximitat dels nostres col·laboradors de la comarca. Cuidem cada detall per potenciar un model realment sostenible.

Utilitzem embalatge ecològic pels enviaments i continuem treballant per buscar una alternativa a les bosses de plàstic per envasar al buit. A hores d’ara és l’únic envàs que conserva al 100% l’estat natural de la carn, fresca i lliure de conservants.

Benestar animal

Les vaques viuen a camp obert. Les cries s’alimenten de la llet materna fins als 7 mesos i, a partir de llavors, el seu aliment és l’herba dels camps. Durant tota la seva vida pasturen en llibertat als camps de la masia.

Només utilitzem medicaments en el cas que sigui estrictament necessari per a la seva salut. El veterinari de la masia, i un equip de nutrició especialitzat ens ajuden a tenir un bon control del seu benestar.

Comerç de proximitat

"Apostem per un circuit curt amb pocs intermediaris i una venda de proximitat que garanteixi la màxima sostenibilitat, traçabilitat i contacte humà possibles. Oferim informació de rigor i incorporem noves tecnologies per fer de la compra una gestió fàcil i ràpida, sense perdre l’esperit de comerç de tota la vida. Ens agrada conèixer a les persones amb qui interactuem i crear sinergies amb qui compartim una mateixa manera d’entendre el sector carni i el consum de carn."

Cristina Puigdollers
Fundadora La Musona

Coneix a l’equip

PENSEM QUE

Junts és possible

La Musona és un projecte ambiciós que neix de la necessitat de tornar a les arrels amb una mirada renovada. Del desig d’impulsar l’evolució del sector carni cap a un model sostenible que produeixi aliments de qualitat sense additius ni conservants. Del convenciment que és moment de recuperar el sabor de sempre amb noves maneres d’actuar que respectin el benestar animal, l’entorn i els consumidors.

Fem que cada queixalada compti, t’hi sumes?